Miljoenste quizvraag over zorg beantwoord

Op 11 juni 2019 is de miljoenste quizvraag over zorg beantwoord op het Redgrasp platform. De gelukkige beantwoordster was Lizet Rigter van JGZ Almere.

Lizet en haar collega’s waren zich druk aan het voorbereiden op een rondje vaccineren tegen meningokokken. Meningokokken veroorzaken een gevaarlijke infectieziekte die gepaard kan gaan met hersenvliesontsteking of bloedvergiftiging. Lizet en haar collega’s beschermen kinderen dus tegen een boel ellende met hun inentingen. Ze hadden niet gerekend op een taart, maar die is natuurlijk altijd welkom. Lizet is dit jaar 30 jaar in dienst. Een extra reden om haar in het zonnetje te zetten!

Miljoenste beantwoording!

Redgrasp maakt online kennisspellen voor beroepsverenigingen, ziekenhuizen en andere zorgorganisaties. Deelnemers ontvangen een aantal keer per week quizvragen over allerlei relevante onderwerpen. Het is een manier om je vak bij te houden voor mensen die het druk hebben. Het Nederlands Centrum Jeugdgezondheid werkt samen met Redgrasp aan het kennisspel waar de miljoenste beantwoording is gevallen. De aanwezige JGZ collega’s waren erg te spreken over het kennisspel. Lizet: “Het is het eerste wat ik doe ’s ochtends. Je frist op een leuke manier je kennis op.”

Is jouw organisatie ook geïnteresseerd in een laagdrempelige manier om protocollen of richtlijnen onder de aandacht te brengen? Stuur dan een berichtje aan menno@redgrasp.com of kijk op redgrasp.com!