Redgrasp start gebruikerstest in UMCU

Gisteren is de eerste gebruikerstest van Redgrasp in het UMC Utrecht van start gegaan. De komende drie weken ontvangt een selectie van de verpleegkundigen van de afdelingen MDL/nefro, Interne Geneeskunde en Endoscopie dagelijks de Vraag van Vandaag in hun mailbox. Deze vraag over één van de UMC-brede verpleegprotocollen kunnen zij direct in deze email beantwoorden, waarna zij naar de Redgrasp site worden geleid om te zien of zij het goede antwoord hebben gegeven en zo niet, wat het juiste antwoord is en een toelichting hierbij.

Vraag van Vandaag

Behalve de Vraag van Vandaag kan er ook een Protocol Quiz worden gedaan over een specifiek protocol of kunnen er losse vragen over willekeurige protocollen worden beantwoord. Met het beantwoorden van vragen verdient een gebruiker punten en bij het succesvol voltooien van een Protocol Quiz krijgt de gebruiker een badge uitgereikt.

Binnenkort zal er ook een gebruikerstest starten met de AIOS Dermatologie van het UMC Utrecht. Hiervoor worden momenteel binnen de afdeling vragen opgesteld bij een 15-tal protocollen. Naast het UMC Utrecht is Redgrasp in gesprek met een drietal andere partijen om op korte termijn met een pilot van het Redgrasp platform te starten.

Zou jij willen dat Redgrasp ook op jouw afdeling of binnen jouw ziekenhuis beschikbaar komt? Neem dan contact met ons op en dan gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn!