En de winnaar is...

Vraag van Vandaag

In de afgelopen twee maanden hebben verschillende afdelingen binnen de Divisie Interne Geneeskunde en Dermatologie van het UMC Utrecht meegedaan met de Redgrasp Vraag van Vandaag. Een doorlopende online quiz over allerlei dingen die van belang zijn in het ziekenhuis. En de winnaars zijn...

  • In de categorie Verpleegkundigen: de afdeling C2W Geriatrie! Zij winnen nipt van de afdeling MDL/Nefrologie en van C2W Interne Geneeskunde.

  • In de categorie Artsen: de AIOS Interne geneeskunde! Zij winnen hiermee van de stafleden Interne Geneeskunde en van de dermatologen (in opleiding)!

  • In de categorie Administratief is de eerste prijs voor Annie van der Vliert! Zij blijkt een absolute kenner te zijn van de administratieve protocollen.

Verder zijn er nog eervolle vermeldingen voor Mathilde Nijkeuter, Anke Verschraagen en Berthina Mouallal. Zij waren binnen hun categorie of afdeling de onbetwiste winnaars.

Richtlijnen en protocollen in de zorg zijn niet altijd swingende documenten die je voor je plezier leest. Redgrasp maakt er een leuk kennisspel van! Zo is iedereen laagdrempelig op de hoogte. Ook wat voor uw ziekenhuis misschien?